1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Va rugam sa cititi cu atentie acest acord care contine termenii si conditiile www.nooncopenhagen.ro!
Prin accesarea sau utilizarea site-ului www.nooncopenhagen.ro dumneavoastra (denumit in continuare „utilizator”) confirmati faptul ca ati luat la cunostinta de existenta, ati citit, ati inteles si ati fost de acord fara obiectii cu toti termenii prezentului acord si cu toti termenii si conditiile acestui site.
Daca nu sunteti de acord cu toti termenii prezentului acord, va rugam sa parasiti imediat site-ul www.nooncopenhagen.ro si sa nu-l accesati sau utilizati.


2. Cine suntem?

www.nooncopenhagen.ro apartine si este administrat de SC Online French Fashion SRL. Adresa de corespondenta este: Bucuresti, Sector 2, B-dul Ferdinand, nr. 138. SC Online French Fashion SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10098/2011, CUI RO 29013424


3. Informatii generale

Pe www.nooncopenhagen.ro se comercializeaza ceasuri marca noon copenhagen. Online French Fashion SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau anula oricare dintre Termenii si Conditiile site-ului in functie de cum considera necesar. Aceste schimbari pot include, printre altele, adaugarea anumitor taxe sau comisioane. Daca Online French Fashion SRL face modificari substantiale, veti fi notificati prin email si / sau anuntand printr-un text in SITE modificarile aduse.
Va sugeram sa recititi acest anunt important care contine modificarile Termenilor si Conditiilor si a Acordului de Confidentialitate din cand in cand pentru a fi informat de aceste schimbari. Orice utilizare a acestui SITE de catre Utilizator dupa o astfel de notificare presupune acceptarea modificarilor din partea Utilizatorului.
Prin folosind acestui site Utilizatorul este de acord fara obiectii sa respecte toti Termenii si Conditiile care se gasesc aici.


4. Utilizatorii

Desi Online French Fashion SRL depune toate eforturile sa ofere servicii fara defectiuni tehnice, posibilitatile de utilizare pot fi limitate si/sau intrerupte temporar mai ales datorita operatiunilor de intretinere, a perfectionarii si/sau altor perturbari. In anumite situatii se poate ajunge in acest context la pierderi de date.
Utilizatorul este responsabil pentru protejarea parolelor sale, daca exista. Desi Internetul este adesea un mediu sigur, exista interuperi sau probleme care tin de serviciile de internet care sunt in afara puterii Online French Fashion SRL, iar Online French Fashion SRL nu poate fi gasit responsabil pentru orice pierderi de date in timpul transmiterii informatiilor pe Internet.
Online French Fashion SRL nu va fi facut responsabil pentru orice deteriorari aduse echipamentului Utilizatorului ca urmare a utilizarii nooncopenhagen.ro. Utilizatorul este de acord in mod express ca orice utilizare a acestui site se face cu risc asumat de catre user. Nici Online French Fashion SRL, nici partenerii sau oricare dintre angajatii, comerciantii sau terti ai sai la fel ca si angajatii, managerii lor nu garanteaza ca utilizarea acestui site sau a oricarui dintre microsite-uri se va face neintrerupt fara erori.
Varsta legala pentru trebuie sa fie de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest SITE. Daca aveti insa peste 16 ani dar inca nu ati implinit 18 ani, puteti folosi SITE-ul cu acordul parintilor dumneavoastra sau a tutorelui legal care este de acord cu Termenii si Conditiile acestui SITE. Nicio persoana cu varsta mai mica de 16 ani nu are voie sa foloseasca acest site.


5. Monitorizare

Utilizatorul nu va posta sau transmite prin acest SITE materiale care incalca in orice fel drepturile celorlalti utilizatori, sau material care este ilegal, amenintator, abuziv, fals, care nu respecta drepturile de autor, vulgar, obscen, profan sau in alt fel respingator, care poate incuraja conduita care are ar putea fi interpretata ca activitate criminala, poate ofensa minoritatile care incalca orice lege sau care, fara acordul Online French Fashion SRL, obtinut in scris in prelabil, contine publicitate sau alte informatii legate de produse sau servicii.

Orice conduita a User-ului care la discretia exclusiva a Online French Fashion SRL incalca drepturile sau nu permite oricarui alt User sa foloseasca nooncopenhagen.ro este strict interzisa. Utilizatorul nu va utiliza acest SITE pentru a incuraja sau face solicitari comerciale, religioase, politice sau pentru a face solicitari necomerciale, incluzand – fara a se limita la, solicitarea Utilizatorilor SITE-ului sa devina utilizatori ale altor servicii (fie ca sunt servicii online sau nu) care sunt in competitie directa/indirecta cu cele furnizate de catre Online French Fashion SRL.

Prevederile din art. 5 se aplica in mod egal si exista pentru Online French Fashion SRL, partenerii sai, Comerciantii si pentru terti, si toti vor avea dreptul sa foloseasca si sa intareasca aceste prevederi in mod direct sau din partea lor.

Online French Fashion SRL are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul SITE-ului tot timpul pentru a determina daca se respecta Termenii acestui acord si oricare alte regului de utilizare stabilite de Online French Fashion SRL, si de asemenea pentru a verifica daca sunt respectate reglementarile.

In multe din cazuri, continutul disponibil prin SITE reprezinta opiniile sau judecatile a respectivilor autori sau Utilizatori care nu au relatii contractuale cu Online French Fashion SRL.

Online French Fashion SRL nici nu sustine nici nu este responsabil pentru acuratetea oricarei opinii sau sfat sau declaratie facuta pe Nooncopenhagen.ro de catre altcineva decat un angajat Nooncopenhagen.ro care se ocupa special cu acest lucru. In nici un caz nu va fi Online French Fashion SRL responsabil pentru orice pierdere sau dauna cauzata de o informatie postata de Utilizatori.

Daca nu aveti permisiunea scrisa din partea Online French Fashion SRL nu aveti voie sa postati nici un hyperlink catre alt site.

Fara a limita urmatoarele, Online French Fashion SRL isi rezerva dreptul, fara a avea obligatia, de a scoate orice material pe care Online French Fashion SRL, la discretia sa, considera ca este in neconcordanta cu prevederile prezente aici sau in orice alt fel asemanator.


6. Intimitate si confidentialitate

Online French Fashion SRL respecta si protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor Website-ului. Online French Fashion SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

In general orice fel de interactiune a Utilizatorului cu SITE-ul (fie ca e in grupuri de discutii, comentarii la un post, etc) e considerata ca fiind neconfidentiala.
Utilizatorul ii acorda in mod gratuit Online French Fashion SRL dreptul sa foloseasca toate informatiile puse la dispozitie si/sau postate pe nooncopenhagen.ro, pentru promotii, campanii de marketing, cercetari sau in orice alte scopuri legale fara limitari de timp, spatiu sau orice alt fel de limitare.

Online French Fashion SRL va putea folosi aceasta informatie prin, fara sa se limita la, reproducere, modificare, publicare, editare, traducere, distribuire. Informatia va fi folosita fie singura fie ca parte a altor metode de comunicare, in orice fel, fara limitari teritoriale. Online French Fashion SRL va avea de asemenea dreptul de a acorda aceasta drept de utilizare partenerilor sai sau altor terti.

Online French Fashion SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal. Online French Fashion SRL poate termina acest acord oricand. Fara a limita urmatoarele, Online French Fashion SRL are dreptul sa termine sau sa suspende oricand oricare dintre parole sau conturi are Utilizatorului in eventualitatea in care conduita Utilizatorului, sau in eventualitatea in care Online French Fashion SRL considera la propria-i discretie sa ca e inacceptabil, nu respecta Termenii Acestui Acord.
Pentru mai multe informatii cititi va rugam frumos Acordul De Confidentialitate


7. Marci inregistrate si drepturi de autor

Online French Fashion SRL si www.nooncopenhagen.ro sunt marci inregistrare. Toate drepturile ale acestor marci inregistrate sunt in mod expres rezervate Online French Fashion SRL. Daca nu e altfel mentionat, toate Marcile Inregistrate care apar in SITE sunt proprietatea Online French Fashion SRL. Tot continutul prezent pe www.nooncopenhagen.ro este proprietatea exclusiva Online French Fashion SRL, sau este folosit cu permisiunea express a posesorului Marcii Inregistrate. Copierea, distribuirea, transmiterea, postarea, folosirea link-urilor sau modificarea site-ului fara permisiunea in scris a Online French Fashion SRL este strict INTERZISA. Orice violare a acestui acord poate rezulta in incalcarea copyright-ului, a marcii inregistrate sau a oricarei alte proprietati intelectuale iar Utilizatorul poate fi tras la raspundere penala, conform Legii 9 / 1996, revizuita si completata.


8. Informatii generale despre produsele noon copenhagen

Echipa noon copenhagen depune toate eforturile pentru a va prezenta cat mai fidel culorile produselor prezentate pe website sau in catalog. Va atragem atentia asupra faptului ca nuanta culorii pe care o vizualizati dumneavoastra depinde de specificatiile tehnice ale monitorului utilizat sau ale produselor si echipamentelor folosite la tipar. Ca atare noon copenhagen nu poate fi trasa la raspundere in niciun fel pentru eventualele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul sau catalogul dumneavoastra si cea a produsului in sine.

Dimensiunile si caracteristicile tuturor produselor sunte prezentate in detaliu in pagina Detalii Produs. De asemenea, echipa noon copenhagen face tot posibilul ca detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, dimensiuni sau durata livrarii, aferente produselor comercializate, sa fie cat mai precise. Totusi, noon copenhagen isi rezerva dreptul de a refuza comenzi daca se va constata ca informatiile privind produsul comandat de dvs. au fost introduse eronat. In acest caz veti fi contactat(a) si vi se vor da toate detaliile necesare. De asemenea noon copenhagen isi rezerva dreptul de a anula comenzile care au caracter fraudulos.


9. Calitate

Toate produsele noon copenhagenau fost testate inainte de a fi acceptate si prezentate in catalog sau pe website. Laboratoarele noon copenhagen sunt echipate corespunzator pentru majoritatea testelor efectuate asupra materialelor folosite, teste aflate sub protocolul standardelor internationale ISO (International Standard Organisation). Testele privind intretinerea (culoare, micsorare, etc), testele de durabilitate (rezistenta la purtare, la deteriorare, etc) sunt efectuate detaliat la minut. In eventualitatea aparitiei unei probleme, nu ezitati sa contactati departamentul Relatii Clienti la adresa office@nooncopenhagen.ro sau la numarul de telefon 031 620 8877. Va rugam sa cititi cu atentie conditile noastre comerciale inainte de a face o comanda. Folosirea catalogului sau a website-ului www.nooncopenhagen.ro si plasarea de comenzi prin intermediul agentilor noon copenhagen, prin telefon, prin fax sau on-line reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste prezentele conditii comerciale.


10. Termen de livrare

Este de aproximativ 7-14 de zile calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa echipei noon copenhagen.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil de la depozitul international noon copenhagen. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla in stoc, veti fi instiintat(a) in acest sens. Pentru produsele aflate in stoc in depozitul noon copenhagen din Romania termenul de livrare este de aproximativ 3 zile.

noon copenhagen nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele comandate sunt livrate cu intarziere. In general, produsele prezentate pe website-ul sau in cataloagele noon copenhagen NU se afla in stoc in Romania.


11. Preturi

Preturile comunicate pe site si in cataloagele noon copenhagen includ TVA. In cazuri exceptionale, noon copenhagen isi rezerva dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, toti clientii care comanda un produs cu pret modificat urmand a fi anuntati din timp.
Atentie! Nu puteti folosi mai multe oferte sau coduri de voucher pentru aceeasi comanda! Codurile de voucher si codurile de referal nu se cumuleaza cu alte oferte sau coduri.


12. Transport

Puteti opta pentru urmatoarele variante de transport pentru a intra in posesia coletului:
• Prin intermediul unui curier privat. Costul transportului va fi suportat de dumneavoastra si este 15,9 LEI per comanda pentru coletele livrate in Bucuresti si 19,9 LEI per comanda pentru coletele livrate in restul judetelor din Romania. Preturile includ TVA. In eventualitatea in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dvs. veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet.


• Prin intermediul unui reprezentant noon copenhagen. Pentru livrarea comenzilor tale in Bucuresti ai posibilitea de a primi coletul prin intermediul unui reprezentant noon copenhagen. Valoarea expedierii este 11,9 LEI inclusiv TVA.


13. Plata.

Puteti opta pentru urmatoarele variante de plata a contravalorii comenzii dumneavoastra:

1. Plata in avans, prin:

• Ordin de plata
• Virament bancar

2. Plata in avans sau la livrare, prin:

• Numerar. Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoanele juridice cu valoare mai mare de 5000 RON se pot face doar prin ordin de plata sau card bancar.

• Card bancar - optiune disponibila numai pentru livrarile in Bucuresti. Deasemenea , noon copenhagen va ofera posibilitatea sa achitati contravaloarea comenzii dvs. in 3 rate cu 0% DOBANDA prin intermediul cardului bancar CARDAVANTAJ emis de CREDIT EUROPE BANK.

• Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 2000 RON ne rezervam dreptul de a solicita un avans de minim 30 %. Deasemnea noon copenhagen isi rezerva dreptul de a anula orice comanda care prezinta caracter fraudulos.


14. Politica de returnare a produselor

Conform art. 4 din legea 130/2000 consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia lor. Cumparatorul este obligat sa achite costul returnarii produselor. Contravalorea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 30 zile de la returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, in cazul in care un asemenea cont este specificat. Pentru a evita respingerea cererii de rambursare a contravalorii produsului tău, asigură-te că produsul in cauză indeplineşte condiţiile de returnare: produsul are toate etichetele originale intacte, produsul nu a fost purtat, produsul se află in ambalajul original, ambalajul original nu a fost deteriorat si produsul tău este insotit de bonul de retur care se gaseste pe factura.


15. Prevederi legale

Termenii si Conditiile de mai sus se completeaza cu prevederile legislatiei in vigoare cu privire la Protectia Cumparatorului, prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic, OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, OG 85/2004 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare, Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori .
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.