noon copenhagen


noon copenhagen a fost fondat la sfarsitul anului 2006, an in care producatorul danez a lansat pentru prima data in lume un ceas cu un concept de design unic, "Twist", avand calitati care se regaseau in acel moment doar la cele mai prestigioase si creative marci.
Bazandu-se pe o noua modalitate de prezentare a timpului, ceasurile cu discuri rotative genereaza un nou look la fiecare minut.

noon copenhagen a reusit sa construiasca un ceas bazat pe o modalitate inovatoare si funcţionala de a “arata” timpul. Discul rotativ a fost creeat si dezvoltat, testat, patentat, si mai tarziu lansat pe piata pentru a deschide o noua etapa in design-ul ceasurilor de mana, fiind functional, elegant si intotdeauna in tendinţe. noon copenhagen este in acest moment reprezentat in 16 tari diferite bucurandu-se de o popularitate deosebita in randul tinerilor si nu numai.

noon copenhagen, pe scurt „noon” (in limba engleza ora pranzului, ora 12.00 fix) este legat organic de un anumit moment din timp, precum si de conceptul de timp in sine".
Toate ceasurile noon copenhagen sunt concepute si dezvoltate in Danemarca. In procesul de fabricatie sunt folosite doar componente de cea mai buna calitate si mecanisme japoneze produse de liderul mondial MYOTA. Toate ceasurile sunt supuse la mai multe nivele de control al calitatii inainte de a ajunge pe piata. Materialele folosite sunt atent selectionate acordandu-se o deosebita importanta calitatii: piele italiana originala, titaniu, silicon fin si inox 36L.

Cand noon copenhagen concepe design-ul unul ceas acesta devine o opera de arta.
Intr-o lume in care totul se schimba rapid timpul este totul si... aproape totul este masurat in timp.